Fő feladatuk, hogy elsősorban a gyógyszertárak pontos, gyors, megbízható és minél szélesebb körű ellátását biztosítsák gyógyszerekből, gyógyszer alapanyagokból, galenusi készítményekből, gyógyászati segédeszközökből.

Napjainkban…

Mára a PHOENIX Pharma Zrt. egy országos gyógyszer nagykereskedelmi vállalkozássá fejlődött, hat kereskedelmi központot működtett. (Fót, Kecskemét, Győr, Zalaegerszeg, Szeged, Polgár)

Független gyógyszer-nagykereskedő vállalatként, a Bellis Egészségtár Kft. célja a nagy forgalmú gyógyszerkészítmények és a piacvezető fitotéka üzletág által forgalmazott termékek költséghatékony patikai kiszolgálásán keresztül, olyan szolgáltatás portfólió kínálása, mely egyedülálló és egyben hiánypótló a magyarországi patikai piacon. A fő fókusz a nem támogatott, OTC készítmények rendkívül versenyképes áron történő értékesítésén van, amelynek alapja a stabil színvonalú, ugyanakkor kedvező költségszintű disztribúciós logisztika. Portfóliónk gerincét több, mint 1500 népszerű gyógyszerkészítményünk adja, amely mellett fitotéka üzletágunk továbbra is piacvezető. Piaci sikerünk alapját a több éve együtt dolgozó szakképzett munkatársak, a piaci kereslet szerint összeállított termékpaletta, és partnereink igényei alapján kialakított szolgáltatás portfólió adja.

HerbaHáz 1991 óta az ország egyik legjelentősebb gyógytermék nagykereskedőháza, ahol az egészségtudatos vásárlók, a speciális táplálkozási igényűek, a vegetáriánusok és a bio terméket igénylők is könnyen megtalálják azt, amire szükségük lehet.Munkájuk gyümölcsét bizonyítja, hogy nagy- és kiskereskedésünk az ország területén több ezer kereskedő partnerrel, multinacionális kereskedelmi hálózatokkal áll kapcsolatban Baz egész országban.

Kóstoljon bele Ön is az egészséges életmódba, és érezze a különbséget!

Magyarország legnagyobb, legdinamikusabban fejlõdõ Gyógytermék Nagykereskedése és Diszkont áruháza az egyetlen olyan vállalkozás a szakmában, mely a nagykereskedelmen kívül gyógytermékek, étrend-kiegészítõk és kozmetikumok gyártásával, importjával és disztribúciójával is foglalkozik.

Mediline Üzletház Kft. 1139 Budapest, Csizma u. 4. (Fáy utcánál)