Zeatax-Forte

Cégünk 2001-óta forgalmazza a Zeatax tablettát.

Az elmúlt években mindig jelen volt termékünk a hazai piacon ez is mutatja megbízhatóságát.

2018-ban megújítottuk termékünket és Zeatax-Forte néven új kapszulás kiszerelésben kínáljuk vevőink részére a megszokott gyógynövény tartalommal.

A kapszulás kiszerelés lehetővé tette, hogy a termékből elhagyjuk a tabletta előállításához szükséges segédanyagokat.

Az új termék laktóz mentes változatban kapható. A gyógynövények hatékonyságát fokoztuk L-karnitin, króm és málna-kivonat hozzáadásával.

A kukoricabajusz kedvezően befolyásolja a szervezet szénhidrát anyagcseréjét,

a hasnyálmirígy működését az inzulin termelődését.

A csalán serkenti az anyagcserét, vizelethajtó hatású segíti a szervezet méregtelenítését.

A cickafarkfű és citromfű javítja a szervezet anyagcseréjét, emellett a citromfű segít a diéta során fellépő rossz kedélyállapot javításában.

A króm, mint mikroelem a szénhidrát anyagcserében vesz részt. A kutatások szerint hiánya esetén nő az I. típusú cukorbetegség kialakulásának veszélye.

Rövid távon kedvezően befolyásolja a cukor-toleranciát csökkenti az inzulin igényt, vérnyomást, koleszterin szintet.

Az L-karnitin a hosszúszénláncú zsírsavak bontásában van szerepe, így azok gyorsabban jutnak el a sejtekhez és fizikai erőkifejtés során felhasználódnak.

A málna-kivonat fokozza az adinopektin kiválasztását, ami egy olyan fehérje, ami fokozza a zsírok bontását, szabályozza a zsíranyagcserét.

Utifű maghéj: csökkenti az éhségérzetet ugyanakkor az emésztési folyamatok gyorsítását is elősegíti. Csökkenti a vércukor- és a koleszterinszintet.

A fent említett együttes hatások a népgyógyászati tapasztalatok és interneten megtalálható szakirodalmi leírások alapján lett összefoglalva.